Palamisanalysaattorin anturin vaihto-ohjelma

Suunniteltu pitämään analysaattorit työssä

Pidä analysaattori kentällä

Automaattinen toimitus

Säästä aikaa ja rahaa

Kanssa Bacharach palamis- ja CO-analysaattoreita, on vaihtoehto tehdaskalibroinnille.  BacharachB-Smartin ainutlaatuinen anturinvaihto-ohjelma®. B-Smart® on saatavilla INSIGHT, INSIGHT® Lisäksi InTech®, Monoxor® Plus, PCA®3, että PCA® 400 analysaattorit.

(Saatavana vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa)

Seuraa näitä yksinkertaisia ​​ohjeita ...

Vaihe #1

Valitse ohjelman aloituspäivä, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Vaihtoanturit toimitetaan valitsemallasi ennalta määrätyllä aikavälillä.

Vaihe #2

Vastaanota esikalibroitu B-smart® -anturi palautettavaan, etiketöityyn astiaan. Palauta vanha anturi yksinkertaisesti toimitettuun postimaksulliseen kirjekuoreen.

Vaihe #3

Ainutlaatuinen plug-n-play-asennus on nopeaa ja helppoa. Napsauta ohjeiden mukaisesti esikalibroituja antureitasi analysaattoriin ja syötä B-Smart-koodinumero (t).

Valitse oikea B-Smart® Ohjelma sinulle

Insight® Plus
Insight®
InTech®
Monoxor® Plus
PCA® 3
PCA® 400
2 Sensor-ohjelma
 12 kuukauden intervallit

$ 221 USD

12 kuukauden intervallit

$ 221 USD

12 kuukauden intervallit

$ 221 USD

12 kuukauden intervallit

$ 221 USD

NA NA
4 Sensor-ohjelma
NA NA NA NA  9 kuukauden intervallit

$ 420 USD

9 kuukauden intervallit

$ 420 USD

Päätät, milloin haluat saada B-Smartin® anturi kalibrointia varten. Valitse vain päivämäärä, jona haluat vastaanottaa ensimmäisen B-Smartin® sensori.

Rekisteröidy nyt

Yhdistelmäanalysaattorin anturinvaihto-ohjelma: B-Smart® Ilmoittautumislomake