1. Määritelmät

    "ME" tai "Yhdysvallat" Bacharach
    "ryhmä" Bacharach
    "DPO" dpo @ mybacharach. com
    "Sinä" tai "sinun" Asiakas, toimittaja, työntekijä
    "Valtuutettu elin" Tiedotuskomissaarin toimisto (Iso-Britannia) Tiedotuskomissaarin toimisto (Irlanti)
  2. Kuinka käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi

    Tämän asiakirjan tarkoituksena on kertoa sinulle, miten hoidamme henkilökohtaisia ​​tietojasi. Tähän sisältyy se, mitä kerrot itsestäsi, mitä opimme sinusta ja muiden saamat tiedot. Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten teemme tämän, kerrotaan yksityisyyden suojasta ja siitä, miten laki suojaa sinua. Sitä tarkistetaan jatkuvasti. Tietosi ovat meidän hallussa, ja me:

    • Pidä tietosi turvassa ja yksityisinä.
    • Älä myy tietojasi.
  3. Kuinka laki suojelee sinua

    Meillä on oikeus käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja, kunhan siihen on asianmukainen syy. Tähän sisältyy sen jakaminen muiden kanssa. Päteviä syitä ovat:

    • Täyttää sopimuksen kanssasi.
    • Kun se on laillinen velvollisuus.
    • Kun se on oikeutetun edun mukaista.
    • Kun suostut siihen.

    Oikeutettu etu on, kun on olemassa liiketoiminnallinen tai kaupallinen syy käyttää tietojasi. Mutta silloinkin se ei saa olla epäoikeudenmukaisesti vastoin sitä, mikä on sinulle sopivinta ja parasta. Jos se perustuu oikeutettuun etuun, kerromme sinulle, mikä se on. Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

    Henkilötietojesi käyttö Syyt Oikeutetut etumme
    Totella meitä koskevia lakeja ja määräyksiä Laillinen velvollisuutemme Määräysten noudattaminen
    Tarjoukset, tilaukset, laskutus Sopimusten täyttäminen Tarjoamaan palveluitamme sinulle ja pitämään kirjanpitomme ajan tasalla
    Vastaa valituksiin ja yritä ratkaista ne Asiakastyytyväisyys Tarjoamaan palveluitamme sinulle
    Hallitse riskiä meille ja asiakkaillemme Sopimusten täyttäminen Noudata säännöksiä, tarjoa palveluja sinulle, työntekijöiden johtamiselle
    Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteista ja palveluista Liiketoiminnan kasvu, sopimusten täyttäminen Tarjoamaan palveluitamme sinulle
    Kehittää uusia tuotteita ja palveluja Jatkuva parantaminen Tarjoamaan palveluitamme sinulle
    Hallitse toimittajiamme Sopimusten täyttäminen Tarjoamaan palveluitamme sinulle ja pitämään kirjanpitomme ajan tasalla
    Hallitse työntekijöitämme Laillinen velvollisuutemme, työntekijöiden tyytyväisyys Noudata määräyksiä, työntekijöiden tyytyväisyyttä
  4. Jos päätät olla antamatta meille henkilökohtaisia ​​tietoja

    Saatamme joutua keräämään henkilökohtaisia ​​tietoja lain tai kanssasi tehdyn sopimuksen ehtojen mukaisesti. Jos päätät olla antamatta meille näitä henkilökohtaisia ​​tietoja, se voi viivästyttää tai estää meitä täyttämästä velvoitteitamme. Se voi myös tarkoittaa, että emme voi suorittaa sinun odottamiasi palveluita. Kaikki valinnainen tiedonkeruu tehdään selväksi keräyskohdassa.

  5. Henkilökohtaisten tietojen ryhmät

    Käytämme monia erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja. Ne on ryhmitelty alla. Jotkut eivät ehkä koske sinua.

    Henkilötietojen tyyppi Kuvaus
    Behavioral Kuinka olet vuorovaikutuksessa muiden kanssa työskennellessämme tai käyttäessäsi yrityksen omaisuutta (vain työntekijät).
    Yhteydenpito Mitä opimme sinusta sähköpostiviesteistä, keskusteluista ja suorista yhteyksistä.
    suostumukset Kaikki meille antamasi luvat, suostumukset tai mieltymykset.
    Yhteystiedot Missä asut ja miten voit ottaa sinuun tai lähisukulaisiin yhteyttä.
    Sopimusperusteinen Mitä odotamme sinulta ja sinä odotat meiltä.
    Dokumenttitiedot Tiedot sinusta, jotka on tallennettu asiakirjoihin eri muodoissa, tai kopiot niistä, esimerkiksi passi tai ajokortti (tarvittaessa).
    Taloudellinen Tilitiedot, palkat, eläkkeet, kulut (tarvittaessa).
    Kansallinen tunniste Numero tai koodi, jonka hallitus on antanut sinulle tunnistamaan kuka olet.
    Avoin data ja julkiset tietueet Yksityiskohtaiset tiedot sinusta, jotka ovat julkisissa rekistereissä, ja sinusta avoimesti saatavilla olevat tiedot, esimerkiksi Internetissä.
    Sosiaaliset suhteet Lähin sukulaiset ja muut suhteet.
    Erityiset tietotyypit Laki ja muut asetukset käsittelevät joitain henkilökohtaisia ​​tietoja erityisinä. Keräämme ja käytämme tämän tyyppisiä tietoja vain, jos laki vaatii meitä tekemään niin:

    • Rotu tai etninen alkuperä
    • Uskonnolliset tai filosofiset uskomukset
    • Geneettiset ja biometriset tiedot
    • Terveystiedot, mukaan lukien sukupuoli
    • Rikosoikeudelliset tuomiot ja rikokset
    Tekninen Tietoja käyttämistämme laitteista ja tekniikasta.
  6. Mistä keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja

    Voimme kerätä sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja eri lähteistä:

    • Tiedot, jotka annat meille
    • Kun käytät verkkojamme, mukaan lukien verkkosivustot ja sähköposti
    • Kun käytät mobiililaitteitamme
    • Sosiaalisesta mediasta, julkisista lähteistä tai hallituksen / lainvalvontaviranomaisilta saatu tieto
    • Asiakaspalaute
    • Työntekijämme
  7. Kenen kanssa jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi

    Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavien kanssa:

    • Hallitus / lainvalvontaviranomaiset, sääntelyviranomaiset ja muut viranomaiset
    • Konserniin kuuluvat yritykset tai joiden kanssa konsernilla on yhteisyritys tai sopimus yhteistyön tekemiseksi
    • Organisaatiot, jotka esittävät sinut meille
    • Yritykset, joille esitämme sinulle
    • Yritykset, joiden kanssa pyydät meitä jakamaan tietosi
    • Ryhmä voi päättää myydä, siirtää tai yhdistää osan liiketoiminnastaan ​​tai omaisuudestaan. Konserni voi myös pyrkiä hankkimaan muita yrityksiä tai sulautumaan niiden kanssa. Tällaisen prosessin aikana ryhmä voi jakaa tietojasi muiden osapuolten kanssa. Ryhmä tekee tämän vain, jos suostuu pitämään tietosi turvassa ja yksityisinä.
    • Jos ryhmään tapahtuu muutoksia, muut osapuolet voivat käyttää tietojasi samalla tavalla kuin tässä ilmoituksessa on määritelty
  8. Tietojen lähettäminen osana globaalia toimintaamme

    Olemme maailmanlaajuinen operaatio ja jaamme tietoja vain asuinmaasi ulkopuolisille maille:

    • Seuraa ohjeita
    • Noudata lakisääteistä velvollisuutta
    • Salli ryhmän muiden osioiden hallita ryhmää

    Jos siirrämme tietoja maasi ulkopuolelle, varmistamme, että tiedot on suojattu samalla tavalla kuin jos niitä käytettäisiin omassa maassasi. Käytämme ainakin yhtä näistä suojatoimista:

    • Siirrä se maahan, jossa on tietosuojalakit, jotka antavat saman suojan kuin omasi
    • Tee sopimus vastaanottajan kanssa, mikä tarkoittaa, että hänen on suojattava sitä samojen standardien mukaisesti kuin sinun
    • Siirrä se organisaatioille, jotka ovat osa Privacy Shieldiä. Tämä on kehys, joka asettaa tietosuojastandardit Yhdysvaltojen ja EU-maiden välillä lähetettäville tiedoille. Se varmistaa, että nämä standardit ovat samanlaisia ​​kuin EU: ssa.
  9. Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi

    Henkilötietoja, jotka liittyvät muuhun kuin palvelussamme työskentelevään henkilöön, säilytetään niin kauan kuin sopimusvelvoitteet täyttävät ja niin kauan kuin on asianmukaista syytä niiden säilyttämiseen. Tarkistamisen, muuttamisen, korjaamisen tai suostumuksen poistamisen menetelmät on kuvattu kohdissa 10 - 14. Työntekijöidemme henkilökohtaisia ​​tietoja säilytetään niin kauan kuin he ovat palveluksessamme. Kun työsuhde päättyy kanssamme, tietojasi voidaan säilyttää enintään 5 vuotta tai pidempään, jos laki velvoittaa tekemään niin jostakin seuraavista syistä:

    • Vastata kaikkiin kysymyksiin tai valituksiin
    • Osoittaakseen, että sinua kohdeltiin oikeudenmukaisesti
    • Pidä kirjaa työhösi sovellettavien sääntöjen mukaisesti
  10. Kuinka saada kopio henkilökohtaisista tiedoistasi

    Voit käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi lähettämällä pyyntösi sähköpostitse tietosuojavastaavalle. Sinulla on oikeus saada henkilökohtaiset tietosi meiltä muodossa, jota voidaan helposti käyttää uudelleen. Voit myös pyytää meitä välittämään henkilötietosi tässä muodossa muille organisaatioille.

  11. Kerro meille, jos henkilökohtaiset tietosi ovat virheelliset

    Sinulla on oikeus kyseenalaistaa kaikki henkilötiedot, joita meillä on sinusta ja joiden mielestäsi olet väärä tai puutteellinen. Ota yhteyttä tietosuojavastaavaan, jos haluat tehdä tämän. Jos teet niin, ryhdymme kohtuullisiin toimiin tarkistaaksemme sen ja korjataksemme sen.

  12. Henkilötietojesi käytön lopettaminen

    Tätä kutsutaan usein oikeudeksiunohda''poistaminen'tai'objekti". Sinulla on oikeus

    • Vastustaa meitä henkilökohtaisten tietojesi avulla
    • Pyydä meitä poistamaan, poistamaan tai lopettamaan henkilötietojesi käyttö, jos niitä ei tarvitse säilyttää

    Tietojesi säilyttämisellä voi olla oikeudellisia tai muita virallisia syitä. Mutta kerro meille, jos luulet, että meidän ei pitäisi käyttää sitä. Voimme joskus pystyä rajoittamaan tietojesi käyttöä. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää vain tiettyihin asioihin, kuten oikeusvaateisiin tai laillisten oikeuksien käyttämiseen. Tässä tilanteessa emme käytä tai jaa tietojasi muilla tavoin, kun niitä on rajoitettu. Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käyttöä, jos:

    • Se ei ole tarkka
    • Sillä ei ole enää merkitystä, mutta haluat meidän säilyttävän sen oikeudellisissa vaatimuksissa
    • Olet jo pyytänyt meitä lopettamaan tietojesi käytön, mutta odotat vastausta, jossa kerrotaan, saimmeko jatkaa niiden käyttöä

    Jos haluat vastustaa sitä, miten käytämme tietojasi, tai haluat pyytää meitä poistamaan ne tai rajoittamaan niiden käyttöä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan.

  13. Kuinka peruuttaa suostumuksesi

    Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Ota yhteyttä tietosuojavastaavaan, jos haluat tehdä niin. Jos peruutat suostumuksesi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä palveluja. Jos näin on, kerromme sinulle.

  14. Kuinka valittaa

    Jos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käyttöön, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan. Sinulla on myös oikeus valittaa tulojen ja menojen hyväksyjälle.

Takaisin alkuun